Posts

Showing posts from May, 2005

Fascinerende relativitet..

Merkelig at den samme setningen kan høres forskjellig ut, avhengig av hvem som sier dem! Innså det idag. En venninne av meg har fått barn, og jeg skulle besøke henne på sykehuset. Jeg har ikke skrevet mange gratulasjonskort til nybakte foreldre før, og spurte en kollega om råd om hvordan jeg skulle formulere meg. Ettersom hun (barnet, ikke min kollega) er født på en dag med sol blandt mange regndager, foreslo min kollega at jeg skulle skrive "Gratulerer masse med den lille solstrålen!". Jeg syntes dette var et veldig godt forslag. For en gangs skyld skulle jeg trå til med en skikkelig hyggelig hilsen til de stolte foreldrene. Da jeg kom hjem og sette ideen ut i livet, annonserte jeg hva jeg hadde tenkt å skrive for mine samboere. Svaret fra dem var med en gang: "Kan du ikke da like godt skrive "Gratulerer med søvnløse netter, barneskrik og 20 års forpliktelser! Jeg må innrømme at jeg nesten ble litt fornærmet over det. Hadde ikke reflektert over at noe som egentlig

Det er offisielt..

Image
Det hjelper ikke å sette inn løvetannbilder og late som.. Your Heart is Black What Color is Your Heart? brought to you by Quizilla isj.. kunne ihvertfall ha vært litt lilla i kantene.. eller noe mer spennende..

Jeg vil at sommeren skal bli..

Image
I og med at de mer eller mindre er sommer, og jeg forsøker mitt beste å imitere sommer så lenge.. Ok, det er kanskje ingen sol, men det ligner litt. Og alle kan vel trenge litt sol iblant, selv om det regner sidelengs til tider :-)