Posts

Showing posts from June, 2005

Hjelper ikke sier hvem?

Takker Dagbladet nok en gang for unyttige opplysninger . For en gangs skyld har de faktisk oppgitt navn på forskere, og gjort rede for forskningsmetoden. Allikevel trenger man ikke være forsker for å se at en overdose C-vitaminer fungerer når man kjenner det klør i halsen. For å vite det, holder det med å være disponert for forkjølelse, og ha forsøkt overdose en gang eller to. Mulig er det selvfølgelig at effekten er psykologisk, men hvorfor da ta livsløgnen fra folk?For meg var det ihvertfall velfungerende til nå..

Endelig har jeg også fått meg kamera :-)

Image
Derfor er jeg nå også katteeksibisjonist..

Verdens mest flåsete kåring

Forbes Magazine kårer "verdens" mektigste kjendis, også kjent som USAs mest omtalte/mesttjenende person. for jeg kan ikke se hvilken makt Oprah Winfrey har over meg. Ei heller Mel Gibson eller Tiger Woods. Mulig kåringen er riktig hvis man hadde kalt den USA's mektigste kjendig, men jeg kan fremdeles ikke forstå hvilken makt for eksempel Mel Gibson skulle ha over folk. Shaquille O'Neal (nummer 5 på lista) har jeg ikke engang hørt om. Hvordan kan denne personen da være en av "verdens" mektigste? Lista inneholder stort sett 80% amerikanere, noen få europeere (hvorav over halvparten er engelskmenn), og en stakkars brasilianer. Så hva kan dette være annet enn nok en runde tull og tøys fra verdens mektigste land? Jeg ser ihvertfall ikke en eneste virkelig mektig person på denne lista..

Verden vil lures del 576..

Greit, så er det kanskje noen som trenger forskere til å konstatere at sløving motvirker trøtthet . Man kan vel ikke forvente at alle skal være så lure at de skal oppdage dette selv.. Det som kanskje er trist, må være der Dagbladet nok en gang bygger opp under hvor synd det er på oss som lever i dagens samfunn, og hvor stressende vi har det. (Vi må jo tross alt jobbe hele 8 timer (sånn ca) daglig, og det er visst fryktelig mye for noen. Ser ikke helt den. Mitt budskap ville nok heller vært: "Sløv mindre!" Verden er jo full av sløvere. Alt for full av det! Og tro ihvertfall ikke at man blir lurere av å se på søppel-tv. Det er kansjke den tristeste konklusjonen noen har klart å trekke idag!

Noe som er trist..

Vel, jeg er ikke helt ved mine fulle fem idag. Har tilbragt dagen med å se prikker som ikke eksisterer, alternativt sove. Ikke spesielt givende. Og jeg som hater å være syk! (Det er derfor jeg aldri er det..) Men det er ikke egentlig det som er trist. Sykdom er greit, sykdom går over.. Verre er det da med Sara. Sara var en katt. Faktisk bare en kattunge. Hun rakk aldri å bli mer enn tre og en halv måned før hun ble påkjørt og døde idag. Nå var hun ikke min katt. Jeg sitter heldigvis med min Chess krøllet sammen ved siden av meg. Sara hadde jeg bare møtt et par ganger. Hun tilhørte min tante og onkel og mine kusiner. (Hvis man da kan si at en katt tilhører noen..) Allikevel blør mitt store kattehjerte (den delen som ikke er sort..) over å høre at hun døde så tidlig! Hun var en utrolig søt og livsglad liten pus, og hun fortjerner en post. Egentlig fortjente hun mye mer, men det er dessverre for sent nå..

Dagen idag

Kan ikke for at jeg blir litt fascinert av datoen 6.juni. Så er det altså nok en gang den store kirkebrennedagen. Erfarte nettopp det med egne øyne i Harz for et par år siden. Vi skulle se den norske stavkirken som stod der. Riktig nok stod den der, men det året i lys lue for anledningen. (Typisk, når man endelig skal se noe interessant..) Men til neste år blir det sikkert verre... Da er det tross alt 2006 i tillegg. Kan ikke helt tenke meg at det bryr alle at det magiske tallet ikke lenger er 666, men 616 Det er også D-dagen, og 61 år siden landgangen i Normandie. OperasjonOverlord har kanskje fått støøre viktig het enn strengt tatt realistisk opp gjennom historien. Men det er ingen tvil om at dagen er verdt å huske! Selv om det kanskje ikke var den ene faktroen som snudde 2.Verdenskrig, var det en av de viktige faktorene. Ja, også er det den Svenske Flaggans dag. Grattis :-) Nyt dagen alle svensker, imorgen er det 100 år siden dere mistet Norge :-)) Hm.. det må være en spesiell dato