Tid...

.. er en utrolig lite fleksible ting. Og det verste med det hele, er at den alltid går framover. alltid og overalt. Ikke det - det er utrolig hvor mange som har gjort denne observasjonen før meg.
Du begynner å forstå at tiden går fort når du begynne å snakke om den. som barn syntes ihvertfall jeg at alle voksne som snakket om hvor fort tiden går egentlig høres ganske patetiske ut. Når man så våkner opp en dag og innser at man er en av disse sære voksne som sier sånne ting hele tiden må man dessverre samtidig innse at man er blitt litt gammel. (Eller kanskje ikke gammel, men gammel nok, og alt er relativt..)

Når du tar deg selv i å si at klærne på Lindex ikke lenger er så "kjerring" som du syntes de var før, er det også en mulighet at det er du som har forandret deg.

Og allikevel kan man kanskje føle seg omtrent i samme aldresgruppe som sine 14 år gamle elever. Litt absurd egentlig..
Kanskje en spesiell erfaring fra en måned som lærer på ungdommskolen. disse barna var jo søren ikke mye yngre enn meg ;-)

Ja, ja.. Tiden går - dessverre. får vel bare innse at med tiden kommer også visdom. Så kanskje jeg ikke er så veldig på alder med disse fjortisene allikevel.Var heldigvis litt klokere enn dem sist jeg sjekket.


"Rest not! Life is sweeping by; go and dare before you die.Something mighty and sublime, leave behind to conquer time."
Johan Wolfgang von Goethe

Comments

Popular posts from this blog

Ikke en sånn som får en lykkelig slutt?

2020 - året det var så mye tid til å lese

Men så må vi ikke glemme bjørnen...